Varkensvlees Bio Buitengewoon uit Heusden

Het varkensvlees van bio buitengewoon is een mooie aanvulling van ons assortiment omdat zij o.a. slavinken, saté vlees, shoarmavlees en BBQ vlees leveren. Hierdoor is ons assortiment varkensvlees zeer uitgebreid.

www.biobuitengewoon.nl


Biologische eieren van eierfarm Janssen uit Boven-Leeuwen.Biologisch Rundvlees van St Hendrick

Het rundvlees van St. Hendrick komt van biologische runderen die opgroeien bij boeren die hun dieren de ruimte geven om te leven en te groeien. De koeien eten uitsluitend biologisch gras en hooi en voer dat wordt gemaakt van biologisch graan. Deze biologische werkwijze van de boeren doet het vlees goed. Je proeft het verschil. Ook maakt St Hendrick heerlijke worsten en verse vleeswaren die u bij ons kunt bestellen.


Bovendien komt het rundvlees van st. Hendrick uitsluitend van de beste veerassen. Zo hebben we het prachtige vlees van de Blonde d’Aquitaine-runderen, of vlees van de Aberdeen Angus en Hereford koeien uit Ierland; allemaal runderen die erg geliefd zijn bij kenners vanwege de karakteristieke smaak en de altijd goede ‘bite’

Kooktips: http://www.sthendrick.nl/kooktips


Maas en Waals sap

Nieuwe loods, sappers en nu nog een eigen koelingInmiddels is bij Haneman Biofruit de bouw van de nieuwe loods bijna klaar. "Het was een heftige periode. In de nieuwbouw gaat veel energie zitten en daarnaast moet alles op het fruitbedrijf ook netjes worden bijgehouden", aldus Toine Janssen, mede-eigenaar van Haneman Biofruit. "En u weet dat dit jaar niet gemakkelijk was met de vroege bloei, veel nachtvorsten, slecht bloeiweer en de nodige regen in het voorjaar."
"Ook kunnen we nu eindelijk onze sappers die we enkele jaren geleden hebben overgenomen van De IJsselbongerd uit Veessen, gaan installeren. We zijn nog nu net begonnen en krijgen al diverse vragen uit de markt naar ons merk 'Echt Sap!'. Dat is hartstikke leuk.