Biologische groenten en fruit pakketten


Groenten Pakket 10 december 2021 inhoud onder voorbehoud:

Rode kool - Tomaten - Boerenkool - Bieten - Pastinaak - Winterpostelein.

Inhoud is altijd onder voorbehoud van de beschikbaarheid op dat moment.

PAKKET inhoud van deze week vind u HIER

Bestellen doet u via onze website met het formulier hier links op deze pagina.

U hoeft niets van te voren te betalen, u betaald per week bij het afhalen uw pakket.

Nieuw!

Losse verkoop van:

  • Aardappelen, vast en bloemig
  • Uien, gele en rode
  • Diverse groenten van het seizoen


Wij verkopen groenten en fruit van biologische tuinderij de Twee Linden in Reek. Bestellen kan alleen bij ons, wij zijn geen afhaalpunt maar een verkooppunt.
U kunt op deze website een abonnement afsluiten of gewoon iedere keer als het u uitkomt een los pakket bestellen. De pakketten kunt op vrijdag tussen   14.00 en 16.15 en zaterdag tussen 10.30 en 15.00 bij ons afhalen.  

Het abonnement loopt per maand en loopt automatisch door tot u opzegt. Tijdelijk stopzetten i.v.m. vakantie is ook mogelijk. 

Uitproberen? voor u een abonnement neemt? U kunt ook af en toe een los pakket bestellen. Op maandag even doorgeven per mail en op vrijdag afhalen en betalen. U zit dan nergens aan vast.

Bestellen en/of  wijzigen kan tot maandag in de week van afhalen!

U bestelt en betaald uw groenten en/of fruit bij ons en wij regelen verder alles. Afhalen kan:

Vrijdag:   14.00 - 17.00
Zaterdag 10.30 - 15.00

De Twee Linden in Reek.

Een biologisch groenten-abonnement op een wekelijks kistje verse seizoensgebonden groenten: hoe lekker is dat! Wij stellen het groentepakket voor u samen. De inhoud is zodanig dat u telkens een variatie aan groenten voor een vaste prijs geleverd krijgt. 

De winterpakketten zijn natuurlijk met wat meer kolen, wortel, bewaargroentes aangevuld voor de variatie met bijvoorbeeld bloemkool, broccoli uit Zuid Europa en champignon, kiemen, witlof uit de buurt. 

In de voorjaar/zomer zitten er meer bladgewassen in zoals paksoi, raapsteel, sla, snijbiet, andijvie. Maar natuurlijk ook bonen, peulen, maïs, bloemkool, broccoli en kasproducten zoals komkommer en tomaat.
Dat houdt in: 6 à 7 verschillende soorten groenten per week, voldoende voor 4 à 5 maaltijden. U kunt al vanaf € 9.95 per week genieten van ons groentepakket.


Hoe werkt een abonnement op een fruitpakket?

De basis van het biologisch fruitpakket is handfruit. Onder andere appel en peer van Harry van den Elzen uit Zeeland. Veelal aangevuld met sinaasappel, mandarijn, kiwi, banaan. Deze komen van de biologische groothandel Udea. Ter afwisseling, afhankelijk van het seizoen, zit er regelmatig druif, meloen, perzik, nectarine of pruim in. Aardbeien en dergelijke kunnen er niet in vanwege de kwetsbaarheid en ook prijs.
Er is een keuze uit 2 tassen. U kunt al vanaf € 7.50 per week genieten van een fruittas.

Biologische aardappelen zijn ook los te koop in de winkel, per kilo voor €2,29 KG. Het nu in augustus 2021 de rode Allouette en de kruimige Caroles.

De samenstelling van het groentepakket zal telkens een week van te voren bekend zijn op deze website en op uw afhaaladres en eventueel per mail toegestuurd.

Wij zenden u een e-mail nadat u zich heeft aangemeld, zorg dat u ons als veilige afzender in uw mail zet. We belanden regelmatig is de SPAM. Vooral bij bij Hotmail en Gmail accounts. Controleer als u geen Mail krijgt a.u.b uw SPAM.