Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Faan Vink en Nicolette Vos en wij runnen een biologische boerderij in Dreumel. Dreumel ligt in het land van Maas en Waal, Gelderland. Onze Boerderij heeft bij de bouw in de jaren '50 de naam "Westerkloeke" gekregen. Onze boerderij is een biologisch akkerbouw- en pluimveebedrijf.

Faan is fulltime boer en Nicolette is deeltijd boerin en deeltijd docent Gezondheidszorg & Welzijn met als specialisatie voeding. Daarnaast kookt en bakt Nicolette heel graag.

Sinds 2016 zijn we van een boerderij met 'huisverkoop' uitgegroeid tot een boerderij met een biologische boerderijwinkel en een kookstudio.

In de winkel verkopen we onze producten en de producten van collega's uit het Land van maas & Waal, de Bommelerwaard, regio  den Bosch en de Betuwe.

In de kookstudio worden kookworkshops gegeven maar Je kunt ook als groep alleen of onder begeleiding koken en daarna heerlijk lang tafelen. 

Verder zijn wij een locatie geschikt voor kleine groepen met vergaderen, feestje of workshop. We doen aan maatwerk! Vraag ons naar de vele mogelijkheden.